Tirza Janssen

Contact opnemen

Mijn praktijkadresssen
Reviuskade 112
3521 TE Utrecht

Oud Wulfseweg 1
3992 LT Houten

Traject, huisbezoek of losse sessie

Contact & Praktische zaken

Na al die jaren van vrouwen begeleiden, ben ik erachter dat het werken met trajecten het allerbeste resultaat geeft. Ik geloof daar in en nog belangrijker, cliënten ook. Jouw commitment is de allerbelangrijkste factor voor het slagen van de therapie, en brengt je echt daar waar je moet zijn, bij jezelf. En daar draagt een traject aan bij, je commitment wordt dan nog groter. Zorg niet alleen voor een fijne babykamer en een veilige manier om je baby te vervoeren, maar zorg ook voor je eigen mentale welzijn! Dat kan echt niemand anders voor je doen. Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch, integendeel. Zo zorg je ook goed voor je baby en je omgeving profiteert ook nog eens mee.

Op mijn homepage staan alle trajecten overzichtelijk bij elkaar. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen, of dat het beter is dat ik je verwijs naar een collega.

Traject afgerond en nu?

Ik kan me voorstellen dat als je een traject bij mij hebt afgerond, er ergens in de tijd nog een behoefte ontstaat om weer even de puntjes op de i te zetten, wat op te frissen, wil je gewoon even sparren of is er nieuwe vraag ontstaan. Uiteraard ben je ook hiervoor welkom. Ik laat je echt niet zomaar los! Ik werk inmiddels niet meer met losse sessies. In 1 sessie kun je niet zoveel doen en bereiken, daar heb je weinig aan. Hier is ook jouw toewijding aan jezelf heel belangrijk.

Zie hieronder wat ik voor je kan doen.

  • Pakket van 3 sessies 330 euro ( duur gemiddeld 1 uur, met een uitloop naar 75 minuten)
  • Pakket van 5 sessies 550 euro ( duur gemiddeld 1 uur, met een uitloop naar 75 minuten)
  • Mocht je niet op de praktijk kunnen komen, dan kom ik bij je thuis. Een huisbezoek is 140 euro per bezoek (duur gemiddeld 1 uur, met een uitloop naar 75 minuten)
  • Meerdere mensen ( jij en je partner, of welke samenstelling ook) 160 euro per sessie, (gemiddeld 1 uur en 30 minuten).
  • De kosten van een sessie worden (deels) vergoed door je ziektekostenverzekering. Dat is alleen het geval als je aanvullend verzekerd bent! Check je polis hierop.
  • Voor cliënten waarbij de werkgever betaalt, maak ik een offerte op maat.

Ik wil graag dat therapie voor iedereen mogelijk is. Mocht je financiële draagkracht een reden zijn om niet te kunnen komen, neem dan contact met me op.

Tip!

Het kan ook zijn dat er via je werk een budget is voor persoonlijke ontwikkeling, waaruit mijn begeleiding betaald kan worden. Zou toch zonde zijn als je dat aan je voorbij laat gaan. Informeer bij je werkgever hiervoor.

Gratis kennismaking

Veilig je verhaal vertellen

Het is heel belangrijk dat je je veilig genoeg voelt om je verhaal te durven vertellen. Om te durven delen wat je is overkomen. Veiligheid en delen zijn essentieel voor het slagen van de therapie. Ben je er aan toe om een (volgende) stap te zetten? Dan plan ik graag met jou een gratis telefonisch gesprek in van 30 minuten.  Ik geef  je dan 3 tips op maat, zodat je een eerste stap kunt zetten naar herstel!