Zwanger en heb je last van spanning of angst?

Lees hieronder verder wat ik voor je kan betekenen
Zwangerschap is een life-event

Nieuw leven

Zwangerschap is een life-event. Het begin van een nieuw leven. In verwachting zijn. Letterlijk én figuurlijk. Niet zo verwonderlijk dat je deze periode ook kan ervaren als verwarrend en spannend. Misschien word je geconfronteerd met twijfels, angst, somberheid en/ of heb je vragen?
Vaak is delen van je zorgen en praten met mensen in je directe omgeving voldoende. Het kan zijn dat het toch niet genoeg is. Voel je dan uitgenodigd om contact met me op te nemen. Het helpt wanneer je je hart kunt luchten en tools krijgt, om weer verder te kunnen. Neem jezelf serieus!

Hieronder wat voorbeelden van vragen of twijfels, die je kunt hebben. Herken je hier iets van?

Ik weet niet zo goed waarom ik hier ben, maar ik zit niet zo lekker in mijn vel.

Hoe komt het dat ik zoveel huil?

Ik wilde zo graag zwanger worden, nu ben ik het eindelijk en nou twijfel ik of ik wel een kind wil.

Ik ben zwanger van de 3e en amper bezig met deze zwangerschap, ik voel me hier schuldig over.

Ik voel dubbelheid over het geslacht van mijn baby.

Ik voel me somber.

Ik wil het zo graag goed doen, maar ik word er zo moe van.

Ik voel me angstig en ik weet niet waarom.

Ik ben bang voor de bevalling.

Mijn relatie is sinds ik zwanger ben ingewikkeld geworden.

Een van mijn ouders is recent overleden en ik wil mijn verdriet niet doorgeven aan mijn baby, hoe doe ik dat?

Hoe ga ik om met mijn eigen seksualiteit nu ik zwanger ben?

Nu ik zwanger ben van de 2e merk ik dat mijn 1e bevalling nog een negatieve rol speelt.

Ik voel me zo alleen.

Zwanger

Hoe fijn zou het zijn als jij….

je weer beter, meer jezelf gaat voelen

kunt genieten van deze fase van je leven

meer vertrouwen in jezelf gaat ervaren

minder bang bent voor de bevalling

je minder alleen voelt

je meer verbonden voelt met jezelf en je omgeving

‘Ik ben 2x bij Tirza geweest.

De eerste keer voor mijn angst voor bevallen en specifiek uitscheuren. Ik wilde graag iemand die me hierbij kon helpen tijdens mijn zwangerschap. De tweede keer was dat ik na de bevalling een duidelijke blokkade voelde om bij mijn vriend seksueel te ontladen (klaarkomen) na de bevalling en in de eerste maanden van het leven van ons kind. Ik had het gevoel dat dit niet een lichamelijk probleem, maar een emotioneel probleem was. Ik voelde een groot verdriet over de eerste 2 uur van het leven van mijn zoontje missen omdat hij geboren is via een spoedkeizersnede en ik 2 uur alleen in de recovery was, zonder mijn baby.

De verloskundige had een lijst met therapeuten doorgestuurd voor mijn angst voor bevallen. Jouw website had een lijst met vragen waarvoor je bij Tirza terecht kon. In die lijst zaten een paar vragen die niemand hardop durft te zeggen, maar precies de vragen waren waar ik mee zat. Dat sprak mij heel erg aan.

Ik voelde me erg gehoord, ik kon mijn verhaal en emoties kwijt en voelde me volledig geaccepteerd en veilig. Het is duidelijk dat Tirza in de kracht van vrouwen gelooft en je was precies wat ik nodig had tijdens mijn zwangerschap en het verwerken van mijn emoties over de bevalling en de reactie van mijn partner op ons kindje. Tirza staat open voor een spirituele en energetische kijk naar gevoelens, maar bent niet te zweverig (wat dat ook mag betekenen). Het was voor mij de perfecte balans.

Tirza heeft mijn angst voor uitscheuren kunnen verminderen of in ieder geval helpen accepteren. Ik ging met vertrouwen mijn bevalling in.

Daarnaast heeft Tirza me dichter bij mijzelf gebracht en in gang gebracht dat mijn vriend en ik samen in relatie therapie zijn gegaan. Tirza heeft heeft me geholpen mijn verdriet niet meer te ontkennen of weg te stoppen en te durven het te laten zien. Tirza’s luisterende oor, het gevoel dat mijn emoties en woede er mochten zijn. En uiteindelijk de laatste sessie waarin we een visualisatie oefening hebben gedaan over hoe ik had gewild dat mijn bevalling was gegaan. Dat mijn zoontje via de natuurlijk weg geboren was en ik hem bij mij op de borst, huid-op-huid, in deze wereld had mogen verwelkomen.’

 

‘Ik ben veel bezig met alles wat is aangeraakt in onze sessies en dat is breed en veel en toch ook niet. Ik zie en voel steeds beter waar ik niet deel en dan toch gefrustreerd raak. Ik heb veel kansen om te oefenen met de stadia van grenzen en boosheid en pak die graag aan met wisselend resultaat. Maar ik ben me bewust!
Ik voel me enorm dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik zie hoe ik verbinding wil, deze mis en wat ik hier zelf nog in te doen heb.
Ik voel ook nog gaten, behoefte aan grip en ergens dat het nog niet rond is. Maar voor nu trek ik steeds meer naar binnen mijn baby bubbel in en is het even genoeg. Maar wil ik je laten weten hoe erg ik je begeleiding, safe space en ‘alles kan en mag hier zijn houding’ waardeer. Dankjewel daarvoor. Nina’

Begeleiding als je zwanger bent

Traject ” Zwanger” 2-3 maanden

Ik ben er voor je. Ik weet dat je een oplossing wil, en dat je niet weet hoe! Maar een snelle oplossing, die is er niet. Verwerken, helen, verdragen, onderzoeken en toepassen kost gewoon tijd. Met het onderstaande traject weet ik zeker dat je goede, toekomstbestendige stappen gaat zetten.

Wat zit er in het traject:

  • Totaal van 5 sessies ( inclusief de intake en inclusief 1 sessie binnen 2 maanden na het afronden van de begeleiding). Mocht je toch sneller klaar zijn? Dan mag je de sessies in het 1e jaar na geboorte van je kind nog gebruiken.
  • 2 audio’s ter ondersteuning om in verbinding te komen met jezelf en je baby
  • Notebook voor dagelijkse schrijfoefeningen en om je sessies te evalueren
  • Oefeningen op maat via de mail
  • Op doordeweekse werkdagen bereikbaar via WhatsApp

Investering 666 euro. Natuurlijk mag je ook in 3 termijnen betalen van 227 euro euro.  Een deel kun je indienen bij je ziektekostenverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Tirza staat open voor een spirituele en energetische kijk naar gevoelens, maar is niet te zweverig
(wat dat ook mag betekenen).
Het was voor mij de perfecte balans.

Reviews

“Ik zie en voel steeds beter waar ik niet deel en dan toch gefrustreerd raak”

“In mijn hoofd heb ik je al 10x een bericht gestuurd maar in werkelijkheid nu pas. Ik ben veel bezig met alles wat is aangeraakt in onze sessies en dat is breed en veel en toch ook niet. Ik zie en voel steeds beter waar ik niet deel en dan toch gefrustreerd raak. Ik heb veel kansen om te oefenen met de stadia van grenzen en boosheid en pak die graag aan met wisselend resultaat :). Maar ik ben me bewust!
Ik voel me enorm dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik zie hoe ik verbinding wil, deze mis en wat ik hier zelf nog te doen heb.
Ik voel ook nog gaten, behoefte aan grip en ergens dat het nog niet rond is. Maar voor nu trek ik steeds meer naar binnen mijn baby bubbel in en is het even genoeg.
Ik wil je laten weten hoe erg ik je begeleiding, safe space en ‘alles kan en mag hier zijn houding’ waardeer. Dankjewel daarvoor. Nina

Ik zie en voel steeds beter waar ik niet deel en dan toch gefrustreerd raak.

"In mijn hoofd heb ik je al 10x een bericht gestuurd maar in werkelijkheid nu pas. Ik ben veel bezig met alles wat is aangeraakt in onze sessies en dat is breed en veel en toch ook niet. Ik zie en voel steeds beter waar ik niet deel en dan toch gefrustreerd raak. Ik heb veel kansen om te oefenen met de stadia van grenzen en boosheid en pak die graag aan met wisselend resultaat :). Maar ik ben me bewust!
Ik voel me enorm dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik zie hoe ik verbinding wil, deze mis en wat ik hier zelf nog te doen heb.
Ik voel ook nog gaten, behoefte aan grip en ergens dat het nog niet rond is. Maar voor nu trek ik steeds meer naar binnen mijn baby bubbel in en is het even genoeg.
Ik wil je laten weten hoe erg ik je begeleiding, safe space en 'alles kan en mag hier zijn houding' waardeer. Dankjewel daarvoor. Nina

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gratis kennismaking

Wil jij meer regie op je geluk?

Het is heel belangrijk voor jouw eigen welzijn en van jou baby dat jij meer regie gaat voeren op je emoties. Dat je keuzes kan maken zonder dat je steeds wordt overvallen door van alles en nog wat. Geen keuzes meer maken vanuit angst of wantrouwen, maar keuzes omdat je echt voelt dat je kan kiezen vanuit je eigen kracht en gevoel. Wat goed is voor jou en je baby. Ben jij er aan toe om de regie terug te pakken nu je zwanger bent? Wil jij meer kunnen genieten en je gelukkiger voelen? Dan plan ik graag met jou een gratis telefonisch gesprek in van 30 minuten.  Voorafgaand aan het gesprek, krijg je een vragenlijst via de mail. Dan kan ik op maat jouw vraag aan mij beantwoorden. Zodat je er ook echt wat aan hebt.